Blog

Markten Chiang Mai – waar moet je zijn voor de leukste markten

Night Bazaar
De Night Bazaar is een grote en overdekte bazaar in het centrum van Chiang Mai. Je vindt er allemaal met allemaal kraampjes waar je souvenirtjes kan kopen. Als je nog geen souvenirs hebt gekocht, dan kun je hier zeker iets passends vinden. Het is er in ieder geval een stuk goedkoper dan in Bangkok.
De Nightbazaar gaat om 19.00 uur open.

Anusarn Night Market
Deze avondmarkt is niet ver bij de Night Bazaar vandaan (bijna tegenover elkaar). Je hebt hier onder andere twee gedeeltes met kraampjes met eten. Je haalt wat lekkers bij één (of meer ;-)) van de kraampjes en je eet aan plastic tafeltjes en stoeltjes. Het eten is heerlijk en erg goedkoop. Naast Thais heb je ook Indiaas eten en ze verkopen er zelfs broodjes Döner. Voor wie het Thaise eten even zat is (niemand toch?). Soms is er ook een Thaise muziekband. Dit maakt het zeker een leuke avond uit.
De markt gaat iedere dag om 19.00 uur open.

Op zaterdag- en zondagavond is er een extra markt.

Zaterdagsmarkt (“walkingstreet”) is de kleinere markt en meer gericht op de lokale bevolking. Deze markt is op de “Wui Lai Road“.
De markt is iedere zaterdag open van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Zondagsmarkt (“walkingstreet”) is de grootste markt en begint op de “Ratchadamnoen Road“. Op deze markt koop je vooral kunst en handwerk gemaakt door de Thaise bevolking.
De markt is iedere zondag open van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Leave a Reply